| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 28 Temmuz 2014 11:58

Ç.Rize 1.Lig'in flaş ismini istiyor!

Balıkesirspor'un Süper Lig'e yükselmesinde attığı 11 golle önemli paya sahip olan Kwame Karikari, yüksek para istediği için Ege ekibiyle anlaşamamıştı.Sürati ve bitiriciliğiyle bilinen 22 yaşındaki forvetin ismi Süper Lig takımlarıyla anılır hale geldi. Ö

Balıkesirspor'un Süper Lig'e yükselmesinde attığı 11 golle önemli paya sahip olan Kwame Karikari, yüksek para istediği için Ege ekibiyle anlaşamamıştı.

Sürati ve bitiriciliğiyle bilinen 22 yaşındaki forvetin ismi Süper Lig takımlarıyla anılır hale geldi. Özellikle Mehmet Özdilek yönetiminde çıtayı yükseltmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor, Ganalı forvet için devreye girdi. 

Genç çalıştırıcının yönetimden Karikari’nin alınması yönünde talepte bulunduğu öğrenildi. Bonservisi AIK Stockholm’da bulunan Karikari de kariyerine Süper Lig’de devam etmek istiyor. Bu nedenle PTT 1. Lig’den gelen teklifleri reddediyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!