Cristiano Ronaldo ile aramda...

İspanya’dan bir magazin dergisine röportaj veren Lionel Messi Ronaldo, günlük hayatı, gelecek sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Röportajdan satırbaşları şu şekilde;“Futbol oynamak için para vermem gerekseydi, ben yine de diğer mesleklerin yerine futbo

Cristiano Ronaldo ile aramda...

İspanya’dan bir magazin dergisine röportaj veren Lionel Messi Ronaldo, günlük hayatı, gelecek sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Röportajdan satırbaşları şu şekilde;

“Futbol oynamak için para vermem gerekseydi, ben yine de diğer mesleklerin yerine futbolu seçerdim.

“Barcelonalı futbolcuların fazla medyatik olmaması tesadüf değil. Başarımızın nedenlerinden biri de bu. Bizler futbolcuyuz, sinema yıldızı değil. Futbol oynamadığımız zaman evimizde ailemizle vakit geçiriyoruz.

“Saha dışında rahatlamak için oğlumla oyun oynamayı tercih ediyorum ya da film izliyorum, video oyunları oynuyorum.

“Cristiano Ronaldo ile aramda bir rekabet yok. O kendi işini yapıyor, ben de Barça’nın başarısı için çalışıyorum.

“Ligde ve Avrupa’da kupa kazanmak istiyoruz. Tito hastalığı dolayısıyla bizimle olamayacak, bunun için çok üzgünüm. Ama yeni bir hocamız var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor