Çotanaklar evinde kral

Pazar günü Giresun Atatürk Stadı'nda Karşıyaka'yı konuk edecek olan Çotanaklar kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Kendi evinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Yeşil-Beyazlılar, son 3 maçta

Çotanaklar evinde kral

Pazar günü Giresun Atatürk Stadı'nda Karşıyaka'yı konuk edecek olan Çotanaklar kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

 

Kendi evinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Yeşil-Beyazlılar, son 3 maçta 9 puan topladığı Atatürk Stadı’nda, Karşıyaka’yı da yenerek bu seriyi devam ettirmenin ve hanesine 3 puan daha yazdırmanın planlarını kuruyor.

 

Karşıyaka maçı için geri sayıma başlayan Giresunspor, iç sahada aldığı başarılı sonuçlarla bu hafta bir yenisini daha eklemek istiyor. Kendi evinde oynadığı son 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Çotanaklar, Atatürk Stadı’nda en son ligin 17. Hafta’sında, teknik direktör Bahri Kaya yönetiminde Sakaryaspor’a 3-1 kaybetti. Yeşil Beyazlılar, Sakarya maçından sonra çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak içerde başarılı bir grafik çizdi.

 

Bu maçlarda rakip filelere 9 gol bırakan Çotanaklar, kendi kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Yeşil beyazlılar ayrıca iç sahada oynadığı son 3 maçın üçünü de kazanma başarısı gösterdi.

 

Teknik direktör Erhan Altın önderliğinde kendi saha ve seyircisi önünde mağlubiyet yüzü görmeyen Giresunspor, Altın yönetiminde çıktığı 4 iç saha maçında 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Altın’lı Çotanaklar bu 4 maçta rakip fileleri 5 kez sallarken kendi kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler