Costa, Trabzon'a haber gönderdi

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Valencialı R. Costa Trabzonspor’a haber gönderdi.Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan İspanyol takımı Valencia’nın Portekizli futbolcusu Ricardo Costa, Trabzonspor’a haber gönderdi.Valencia’da bu sezon iki

Costa, Trabzon'a haber gönderdi

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Valencialı R. Costa Trabzonspor’a haber gönderdi.

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan İspanyol takımı Valencia’nın Portekizli futbolcusu Ricardo Costa, Trabzonspor’a haber gönderdi.

Valencia’da bu sezon iki maçta toplam 135 dakika forma giyen Portekizli stoper Bordo mavili ekibin yönetiminin yaptığı ilk teklife burun kıvırırken şimdi ise geri adım attı.

Trabzonspor’un öncelikle sezon sonuna kadar kiralamayı, ardından da tarafların birbirinden memnun kalması halinde uzun vadeli sözleme yapma teklifi getirdiği Portekizli şartları kabul edebileceğini Trabzonspor yönetimine bildirdi.

TOULOUSE AYMEN OLMADI
Trabzonspor yönetiminin öncelikle transfer etmek istediği Toulouse’nin 22 yaşındaki Tunuslu stoperi Aymen Abdenour için Fransız kulübü 'Şimdi olmaz' dedi.

Trabzonspor’un transferi için ciddi girişim yaptığı Abdenour için Fransız kulübü bordo mavililere bu futbolcuyu ocak ayı ara transfer döneminde bırakamayacaklarını ancak sezon sonunda transferine onay verebileceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor