Çorum'a damga vurdular

 29 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Wushu Minikler ve Yıldızlar Karadeniz Bölge Şampiyonasına Trabzon’dan sadece Altın Yumruk Spor Kulübü katıldı.  Şampiyonaya 15 sporcu ile katılan Altın Yumruk Spor Kulübü ilk günde 1 ikincilik, 2

Çorum'a damga vurdular

 

29 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Wushu Minikler ve Yıldızlar Karadeniz Bölge Şampiyonasına Trabzon’dan sadece Altın Yumruk Spor Kulübü katıldı.  

Şampiyonaya 15 sporcu ile katılan Altın Yumruk Spor Kulübü ilk günde 1 ikincilik, 2 tane de üçüncülük elderken bugün ise oynadığı müsabakaların çoğundan yine madalya kazandı ve madalya sayısını yükseltti. 

 

İşte Çorum'daki şampiyonada madalya kazanan sporucların isimleri:

 

İzzet Bayraktar, 

Metehan Usta, 

Arif Küçük, 

Karahan Yılmaz, 

Emirhan Yılmaz, 

Taha Ömer Terzi, 

Furkan Kerim, 

Ozan Tomar, 

Yunus Şiranlı, 

Feyza Öztürk, 

Ayça Türkoğlu, 

İnanç Bayraktar


 

Altın Yumruk Spor Kulübü Antrenörü İskender Oflu, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, “Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese minnettarız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor