Çorapla maç yönetti

Edirne’de 1’inci Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Kirişhanespor ile Yıldırım Gençlerbirliğispor arasında Saraçhane 1 numaralı sahada oynanan karşılaşmada sahalarda ender rastlanan bir olay yaşandı.Karşılaşmanın yan hakemi Gökhan Yörük, maçın 50’inci

Çorapla maç yönetti

Edirne’de 1’inci Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Kirişhanespor ile Yıldırım Gençlerbirliğispor arasında Saraçhane 1 numaralı sahada oynanan karşılaşmada sahalarda ender rastlanan bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın yan hakemi Gökhan Yörük, maçın 50’inci dakikasında ayakkabılarını çıkartarak karşılaşmanın geri kalanını çorapla yönetti.

Ayakkabısının ayağını sıktığı için böyle bir eylemde bulunduğunu ifade eden Yörük, “İlk yarı ayağımın ağrısından maça odaklanmada güçlük çektim. Ayakkabılarımı çıkarınca rahatladım” diye konuştu.

Karşılaşma, Kirişhanespor’un 4-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler