Çömlekçi'de son transfer Berat

Yeni sezon öncesinde transferde önemli adımlar atan Çömlekçispor, Akyazıspor’un genç orta saha oyuncusunu da renklerine kattı.  Trabzon 2. Amatör Küme ekiplerinden Çömlekçispor, Akyazıspor’un orta saha oyuncusu 19 yaşındaki Berat Can Aydın’ı renklerine ba

Çömlekçi'de son transfer Berat

Yeni sezon öncesinde transferde önemli adımlar atan Çömlekçispor, Akyazıspor’un genç orta saha oyuncusunu da renklerine kattı.

 

 

Trabzon 2. Amatör Küme ekiplerinden Çömlekçispor, Akyazıspor’un orta saha oyuncusu 19 yaşındaki Berat Can Aydın’ı renklerine bağladı. Daha önce Ömer Sağlam, Ali Demiral, Özcan Altan gibi önemli isimleri kadrosuna katan Mavi-Beyazlılar, Akyazıspor’un gelecek vaat eden genç orta saha oyuncusu Berat Can Aydın’ı bünyesine katarak ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

 

Hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini ifade eden Kulüp Başkan Yardımcısı Ersen İslam, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtirken; “Bu sezon önemli işler yapacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi. Genç futbolcu Berat ise hedefleri olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ve bundan sonra Çömlekçispor’un başarısı için ter dökeceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor