Colman'a psikolojik destek!

Trabzonspor'da bir türlü istenilen çıkışı yapamayan ve agresif tavırlar sergileyen Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'a psikolojik destek veriliyor. Teknik Direktör Akçay, Colman'ın kişilik olarak saldırgan ve agresif bir yapıya sahip olduğunu vurgulayara

Colman'a psikolojik destek!

Trabzonspor'da bir türlü istenilen çıkışı yapamayan ve agresif tavırlar sergileyen Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'a psikolojik destek veriliyor. Teknik Direktör Akçay, Colman'ın kişilik olarak saldırgan ve agresif bir yapıya sahip olduğunu vurgulayarak, "Kendisini kontrol etme konusunda sıkıntı yaşıyor. Psikoloğumuz bu konuda çalışıyor ve imgeleme eğitimleri yapıyor sürekli olarak. Colman'ın üzerinde çalışıyoruz. Ama bu bir kişilik yapısı ve bunun çok kolay da üstesinden gelemeyebilir. Desteğe ve yardıma ihtiyacı var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor