Colman'a kart uyarısı

Bu sezon sahada agrasif görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Spor Toto Süper Lig'de kart sınırına yanaşması üzerine, takımda verilen aranın ardından teknik direktör Mustafa Akçay tarafından uyarılacak.Ge

Colman'a kart uyarısı

Bu sezon sahada agrasif görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Spor Toto Süper Lig'de kart sınırına yanaşması üzerine, takımda verilen aranın ardından teknik direktör Mustafa Akçay tarafından uyarılacak.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar ve problemler nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, yeni sezona ise agresif başlaması dikkat çekiyor. Dinamo Minsk maçında gördüğü kırmızı kart sonrası UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu’ndan 4 maçtan men cezası alan Arjantinli oyuncunun cezasına yapılan itiraz sonrasında 3 maça indirilmişti. Avrupa'da olduğu gibi Spor Toto Süper Lig'de aynı görüntüyü veren oyuncu ilk 3 maçta kart sınırına yanaşmasının ardından teknik direktör Mustafa Akçay tarafından uyarılacak. Oyuncusuyla mini bir zirve yapacak olan Akçay, Colman'ın agresif tutumunun nedenlerini araştıracak. Elde edeceği donelerle birlikte çözüm üretmenin yoluna gidecek olan Akçay, ortaya yönetimsel bir durum çıkması halinde ise hazırlayacağı raporu başkana sunacak.

AGRASİF GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKİYOR
Arjantinli oyuncu geçtiğimiz sezon 12 maçta 4 sarı kart görürken bu sezon ise Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor maçlarında sarı kart görerek kart sınırına yanaştı. Colman geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig'de 12, Türkiye Kupasında 7 ve Avrupa'da ise 1 maç ta forma giydi. Toplam 6 sarı kart ile sezonu tamamlayan oyuncu Avrupa maçında ise kart görmezken geçtiğimiz sezon forma giydiği maçlarda ise hiç kırmızı kart görmedi.


3 MAÇTA DA SARI KART GÖRDÜ
Trabzonspor Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, sezona hırslı ve agresif başlaması saha içindeki görüntüsüne de yansıyor. Belarus temsilcisi Dinamo Minsk ile oynanan maçın son dakikalarında kırmızı kart görürken, Dinamo Minsk ile oynanan rövanş maçıyla birlikte Kukesi ile oynanan iki maçta da forma giyemedi. Oyuncunun Avrupa'daki görüntüsü Spor Toto Süper Lig'e de yansıdı. Beşiktaş ile oynanan maçta sahadaki görüntüsüyle dikkat çeken ve sarı kart gören oyuncu kırmızı kart endişesiyle maçın 48 dakikasında Akçay tarafından dışarı alınmak zorunda kalındı.

Çaykur Rizespor maçında ise Soner'in yerine 63. dakikada oyuna giren oyuncu yine sarı kart gördü. Akhisar Belediyespor maçında ise 55. dakikada Adrian'ın yerine giren oyuncu yine sarı kart görerek kart sınırına yanaştı ve Karabük spor ile oynanacak olan maçta forma giymesi halinde sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.

TAKIMIN EN ÇOK KART GÖREN OYUNCUSU OLDU
Colman, takımda en çok kart gören oyuncu oldu. 1 kırmızı kart ve 3 sarı kart ile takımın en çok kart gören oyuncusu olan futbolcuyu 1'er sarı kart ile Onur, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Aykut Akgün, Didier Zokora, Alanzinho, Henrique ve Batuhan Karadeniz takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor