Colman ve Zokora'dan haber var!

Trabzonspor’da 11 yabancı futbolcu bulunuyor. Ancak bu isimlerin çoğu, takıma hiçbir fayda sağlamadı. Bu nedenle teknik heyet ve yönetim, en az 8 yabancıyla yolları ayırmak istiyor. Fakat sözleşmesi süren bu isimlere hiçbir talip çıkmaması işleri zorlaştı

Colman ve Zokora'dan haber var!

Trabzonspor’da 11 yabancı futbolcu bulunuyor. Ancak bu isimlerin çoğu, takıma hiçbir fayda sağlamadı. Bu nedenle teknik heyet ve yönetim, en az 8 yabancıyla yolları ayırmak istiyor. Fakat sözleşmesi süren bu isimlere hiçbir talip çıkmaması işleri zorlaştırıyor. Sezon boyunca mutsuz olduklarını söyleyen ve çeşitli kulüplerle flört eden oyuncuların bir anda fikir değiştirmesi de dikkat çekiyor. Sadri Şener döneminde sorun çıkarıp, Hacıosmanoğlu’nun gelişiyle camiada esmeye başlayan olumlu havaya kendini kaptıran özellikle 2 isim var.

Bunlardan ilki, geçen sezonun devre arasında Çin’e transfer olmak isteyen fakat son anda kulüpte kalan Zokora.

COLMAN, ÜNAL KARAMAN’I ARADI

Fildişili orta saha, takımda kalmak uğruna senelik ücretinde indirim yapılmasını bile kabul etti. Zokora yıllık 1.6 milyon euro kazanıyor. Bir diğer sorunlu yıldız Colman da ülkesi Arjantin’den telefonla haber yolluyor. Son olarak sportif direktörlüğe getirilmesi beklenen Ünal Karaman’ı arayan Colman, “Trabzon’da mutluyum” dedi. Oysa Colman, geçen sezonun başından beri Benfica ile teması kesmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor