Colman: Olabilirdi ama olmadı

Trabzonspor'un Galatasaray'a 4-2 yenildiği maçta takımının gollerini atan Colman, mücadeleyi değerlendirdi.Colman, "Çok üzgünüz 3. sıradaki yerimizi sağlamlaştırma adına önemli bir fırsatı kaçırdık. Şimdi Fenerbahçe-Beşiktaş maçını daha dikkatli izlemek z

Colman: Olabilirdi ama olmadı

Trabzonspor'un Galatasaray'a 4-2 yenildiği maçta takımının gollerini atan Colman, mücadeleyi değerlendirdi.

Colman, "Çok üzgünüz 3. sıradaki yerimizi sağlamlaştırma adına önemli bir fırsatı kaçırdık. Şimdi Fenerbahçe-Beşiktaş maçını daha dikkatli izlemek zorunda kaldık. Maça sakin başladık, sakinden de öte uyuşuk başladık. Bunun cezasını çektik ve skor 3-0 oldu. Bu bize pahalıya patladı. İlk yarının oyununun egemenliğini Galatasaray'a verdik. İkinci yarıda skoru 3-1'e getirdik. Bir şeyleri değiştirebilirdik ancak skor hemen 4-1'e geldi. Kişisel gayretlerle farkı eritmeye çalıştık, 4-2 oldu. Çarşamba günü yapacağımız maçı düşüneceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor