Colman nerede?

Bordo-mavili futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Oteli'nin futbol sahalarında antrenman gerçekleştirdi. Bordo-mavililer antrenmanda önce kondisyon, ardından grup halinde şut çalışması yaptı.

Colman nerede?

Bordo-mavili futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Oteli'nin futbol sahalarında antrenman gerçekleştirdi. Bordo-mavililer antrenmanda önce kondisyon, ardından grup halinde şut çalışması yaptı. Top kontrolü çalışan futbolcular, minyatür kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

Sakatlığı devam eden Emerson da takım arkadaşlarıyla çalışmalara katıldı. Göğüs ağrısı bulunduğu belirtilen Giray Kaçar ise antrenmana katılmadı.

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman'ın izinli olmamasına rağmen bugünkü antrenmana da katılmadığı öğrenildi. Arjantinli oyuncunun nerede olduğu merak edilirken sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı resimlerle tatilde olduğunun mesajını gönderdi!

Bu arada antrenmanı Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar da bir süre izledi. Şener ile Şakar, daha sonra Antalya'da kamp çalışmalarına başlayan 1461 Trabzon'un hazırlıklarını izlemek amacıyla antrenmandan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor