Colman maç sonu konuştu

 Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman Fenerbahçe karşısında kötü oynadıklarını belirterek, "İstanbulda yaşanan maçın gerginliği buraya yansıdı. Bizi olumsuz etkiledi.Biz bu gergin atmosferde oynamamız gereken oyunu, göstermemiz gereken dayanı
Colman maç sonu konuştu

 

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman Fenerbahçe karşısında kötü oynadıklarını belirterek, "İstanbulda yaşanan maçın gerginliği buraya yansıdı. Bizi olumsuz etkiledi.

Biz bu gergin atmosferde oynamamız gereken oyunu, göstermemiz gereken dayanışmayı gösteremedik ve böyle bir sonuç ortaya çıktı" dedi.

Colman, taraftarların sahaya attığı yabancı maddelere ilişkin olarak ise "Top her taca kornere çıktığında rakibe bir şey atmaya kalkarsanız bu futbola yardımcı olmaz. Biz bunun sıkıntısını çektik. Emre korner atmaya gidiyor. Her 3-4 dakikada bir şey atılıyor. O Emre'ye geliyor veya gelmiyor. Bu ne bize ne rakip takıma yardımcı olmuyor. Oyunda akışkanlığı yakalarsanız başarılı sonuç alabilirsiniz. Bunu yakalayamazsanız olumsuz, hüsranla karşılaşırsınız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir