Trabzonspor'un Antalyaspor karşsıında ilk golünü kaydeden Gustavo Colman sahadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Maç sonucundan gayet memnun olduğunu belirten Colman, Gidip gelen bir müsabaka oldu. Onlar kaçtı biz kovaladık. Nihayetinde maçtan 3 puanı alan taraf biz olduk. Bizim için önemli olan buydu dedi.
Yattara'nın çok önemli bir oyuncu olduğunu da sözlerine ekleyen Colman, "Ama takımda kalanlar da ellerinden geleni yapıyorlar" diye konuştu.
Spor
Yayın tarihi:
28 Eylül 2008
09:51
Colman: Maç gitti, geldi
Trabzonspor'un Antalyaspor karşsıında ilk golünü kaydeden Gustavo Colman sahadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Maç sonucundan gayet memnun olduğunu belirten Colman, Gidip gelen bir müsabaka oldu. Onlar kaçtı biz kovaladık. Nihayet