Colman kulüp arıyor!

Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Gustavo Colman, iyice gözden düştü. Özellikle Bursaspor maçının ardından Mustafa Yumlu'ya vurmasıyla bir anda tepkileri üstüne çeken Arjantinli oyuncu, artık kendine yeni bir takım aramaya başladı.Tecrübeli orta saha

Colman kulüp arıyor!

Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Gustavo Colman, iyice gözden düştü. Özellikle Bursaspor maçının ardından Mustafa Yumlu'ya vurmasıyla bir anda tepkileri üstüne çeken Arjantinli oyuncu, artık kendine yeni bir takım aramaya başladı.

Tecrübeli orta saha oyuncusu için sezon başında Benfica, Bordo-Mavililer’in kapısını çalmıştı. Ancak bu sezonki vasat performansı nedeniyle Portekiz ekibinin artık Colman’la ilgilenmediği öğrenildi. Bazı Alman takımlarının, 27 yaşındaki futbolcunun menaceriyle temasa geçtikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler