Colman kampa hala katılmadı

Ligin son haftasında sarı kart cezalısı olmasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş tarafından izin verilerek ülkesine gönderilen Arjantinli oyuncu en fazla süre ile izin kullanan oyuncu olmasına rağmen kampa kendisine verilen izin sürecinde katılmadı. Br

Colman kampa hala katılmadı

Ligin son haftasında sarı kart cezalısı olmasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş tarafından izin verilerek ülkesine gönderilen Arjantinli oyuncu en fazla süre ile izin kullanan oyuncu olmasına rağmen kampa kendisine verilen izin sürecinde katılmadı. 

Brezilyalı Henrique ve Alazninho 29 Aralıkta kampa katılacak. Colman ise en fazla izin kullanan oyuncu olduğu için kendisine diğer yabancılar gibi 27 Aralık’a kadar izin verildi. İki yıldır aynı mazeretle ülkesine giden ve iki yıldır aynı şekilde kampa geç katılan Colman’ı ağır para cezası bekliyor.

Güneş ise bu oyuncuyu kendisi sorgulayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor