Colman iyileşse de oynayamaz!

 Kulüp doktorları, başarılı futbolcunun tamamen iyileşmesinin 2 haftayı bulacağını açıkladı. Colman’ın takımla çalışmalara başlayıp, kondisyon açığını kapatmasının ise 1 aydan fazla süreceği belirtildi. Ancak teknik heyet bu durumu sorun etmiyor. Çünkü be

Colman iyileşse de oynayamaz!

 Kulüp doktorları, başarılı futbolcunun tamamen iyileşmesinin 2 haftayı bulacağını açıkladı. Colman’ın takımla çalışmalara başlayıp, kondisyon açığını kapatmasının ise 1 aydan fazla süreceği belirtildi. Ancak teknik heyet bu durumu sorun etmiyor. Çünkü beklenenin aksine Colman’ın yokluğu orta sahada hiç hissedilmedi. Soner Aydoğdu ve Marek Sapara’nın sezon boyunca gösterdiği müthiş performans nedeniyle, “Colman bugün oynayacak duruma gelse, yine de forma giyemez. Ne Soner’i ne de Sapara’yı kolay kolay kesemez” yorumları yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler