Colman ile Henrique düz koşu yaptı

 Devre arası kamp çalışmaları için Antalya'da bulunan Trabzonspor'un Brezilyalı forveti Paolo Henrique ile Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, kampa katıldı. Bordo-mavili futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Serik ilçesine bağlı

Colman ile Henrique düz koşu yaptı

 

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya'da bulunan Trabzonspor'un Brezilyalı forveti Paolo Henrique ile Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, kampa katıldı.
 
Bordo-mavili futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Oteli'nin futbol sahalarında antrenman gerçekleştirdi. 
 
Bordo-mavililer, antrenmanda önce kondisyon, ardından yarı sahada topla taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Kampa geç katılan forvet Paolo Henrique ile Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, takımdan ayrı düz koşu çalıştı. Göğüs ağrısı bulunduğu belirtilen Giray Kaçar'ın ise takımdan ayrı salonda çalıştığı öğrenildi.
 
Şakar antrenmanı izledi
 
Trabzonspor kampında takımın çalışmasını izlemeye gelen Asbaşkan Nevzat Şakar, federasyon tarafından bordo-mavili takıma verilen ceza ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
 
Şakar, bir gazetecinin ''Verilen cezaya yorumunuz ne olacak?'' sorusuna, ''Futbol Federasyonu Trabzonspor'u otomatiğe bağladı. Bu çok yanlış bir şey. İnsanlar fikrini söylemeyecek mi? Yapılan şeylerin doğru olmadığını söylemeyecek mi, fikrini söylemeyecek mi?'' dedi. 
 
Verilen cezayı doğru bulmadığını kaydeden Şakar, ''Yanlış buluyorum. Futbol Federasyonu her konuşana ceza yazıyor. Şu anda tahmin ediyorum Futbol federasyonu'nun en iyi müşterisi Trabzonspor oldu. En çok cezayı bize veriyor'' diye konuştu.
 
Şakar, uygun oyuncu bulunması halinde transferin gündeme geleceğini dile getirerek, ''Yerli Türk oyuncu, kaliteli oyuncu bulursak takıma katabiliriz. Onun dışında sırf oyuncu almak için transfer yapmayız'' dedi.
 
İkinci yarıda sahada başarılı bir Trabzonspor görmek istediğini söyleyen Nevzat Şakar, şöyle konuştu:
 
''Şu anda takımın havası çok iyi. İyi çalışıyorlar. Gayet mutlu bir şekilde idmanlar devam ediyor. Ben ikinci yarıda çok daha iyi bir Trabzonspor olacağını düşünüyorum. Önemli maçlar kazanarak iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Ünal hoca bugün bir markadır. Şenol hocaya yardımcı olma konusunda çok önemli katkılar yapacağını düşünüyorum. Zaten iyi olmasa kendisini aramıza katmazdık.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor