Colman: "Futbola oynamayı özledim"

 Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor'da, sakatlığı düzelen Gustavo Colman, bu sezon ilk lig maçına çıktı.  UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, 23 Ağustos'ta Macaristan'ın Videoton ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda y

Colman: "Futbola oynamayı özledim"

 

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor'da, sakatlığı düzelen Gustavo Colman, bu sezon ilk lig maçına çıktı. 
 
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, 23 Ağustos'ta Macaristan'ın Videoton ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkarak 45 dakika görev yapan Arjantinli oyuncu, sakatlığının ardından bu sezon bordo-mavili formayla ilk lig maçını oynadı. 
 
Teknik direktör Güneş, A2 takımı ile yapılan hazırlık maçında sakatlandıktan sonra Colman'a ilk 11'de forma vererek, bu oyuncuyu orta alanda Adrian ve Sapara ile oynattı, Soner'i ise yedek soyundurdu. 
 
Colman, "Futbola oynamayı özledim. 6 hafta oynayamadım. Zor olan maçı başta kolay çevirdik, 2 gol bulduk. İlk yarıda rahat bir oyun sergiledik. İkinci yarıda işler karmaşık hale geldi. 3. golden sonra yeniden rahatladık ve kazanmamız gereken bir maçı kazandık."dedi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler