Colman Engin'in yolunda

Trabzonspor’un dün gece yapılan Antremanında Colman’ın sağa sola bağırması ve anrtemanı izinsiz terketmesi Trabzonsporspor’da ki huzursuzluğu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Hafta  sonu oynanan Sanika Boru Elazığspor maçı öncesi ağrılarını bahane ederek

Colman Engin'in yolunda

Trabzonspor’un dün gece yapılan Antremanında Colman’ın sağa sola bağırması ve anrtemanı izinsiz terketmesi Trabzonsporspor’da ki huzursuzluğu bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

 

Hafta  sonu oynanan Sanika Boru Elazığspor maçı öncesi ağrılarını bahane ederek maç kadrosuna dahil olmayan Colman, bu akşam antremanında yaptıklarıyla “Ben giderim arkadaş” mesajı verdi.

 

Daha önceden de Engin Baytar’ın Trabzonspor’dan ayrılmak için huzursuzluk çıkarmasının ardından 900 bin Euro karşılığında Galatasaray!a satılmasının ardından, Colman’ın da aynı yolu izlediği gözlerden kaçmayan bir gerçek.

 

Trabzonspor’u yönetenlerin hiçb ir futbolcu Trabzonspor’dan üstün değildir  mantığını bir kenara koyarak  “Nasıl olsa huzursuzluk çıkarıyor para da alacağız yollayalım gitsin” mantığıyla Galatasaray’a yolladıkları Engin’in ardından , bozulan otorite boşluğundan Colman’da yararlanmak istiyor.

 

Engin’de yaptınız Colman’la dur diyin

Trabzonspor yönetiminin Engin Baytar’da yaptığı hatayı ve otorite zaafını düzetmesi için Engin Baytar’da yaptığı hatayı Colman’da tekrarlamayacağı düşüncesi hakimken Taraftarlar yönetimin para uğruna Trabzonspor’un otoritesinin sarsılmasına tepki gösteriyorlar.

 

900 bin Euro’ya Galatasaray’a satılan Engin Baytar’ın Trabzonspor’dan ayrılmak için çıkardığı huzursuzluğun kadro dışı bırakılarak cezalandırılması gerekirken oyuncunun ödüllendirilerek istediği transferi yaptığına dikkat çeken taraftarlar “Trabzonspor vu kez Colman’da aynı hataya düşmemeli, gerekirse Colman süresiz kadro dışı bırakılmalı, kesin ve kesin olarak sözleşmesi bitimine kadar Trabzonspor’dan gönderilmemeli, uzunca bir süre oynamayan futbolcuyu sözleşmesi bittiğinde de hala isteyen varsa alsın, ama Trabzonspor yönetimi bunu yapacak güçte değil milyon Eurolar vererek aldıkları daha sonra bedelsiz gönderdikleri futbolcularda parayı düşünmezlar ama Colman’dan alacakları parayı hesap ederek bu futbolcuyu da satarlar.” Şeklinde düşünce belirttiler.

 

Hiçbir Futbolcunun Trabzonspor’dan üstün olmadığını ve Engin Baytar’da yapılan hatanın bir kez daha tekrarlanmamasını , Colman’ın gerekirse süresiz kadro dışı bırakılmasını net bir şekilde ifade eden Trabzonspor taraftarı “Colman kadro dışı bırakılmaz ve huzursuzluk çıkardı diye satılırsa bunun tek suçlusu Trabzonspor yönetimidir. Engin Baytar’da sarstıkları Trabzonspor’un otoritesini bir kez daha ayaklar altına almasınlar” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler