"Çok stresliydik ama başardık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Çankırı Belediyespor'u sahasında 3-2 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, zor ve stresli bir maç sonunda rakiplerini mağlup ettiklerini söyledi.Akçay, Çankırı Belediyespor maçına çok ciddi hazırlandıkların

"Çok stresliydik ama başardık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Çankırı Belediyespor'u sahasında 3-2 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, zor ve stresli bir maç sonunda rakiplerini mağlup ettiklerini söyledi.

Akçay, Çankırı Belediyespor maçına çok ciddi hazırlandıklarını belirterek,

"Zor ve stresli bir maç sonunda rakibimizi mağlup ettik. Maça iyi başladık, golleri Bulduk ancak rakibimiz 2-2 beraberliği yakaladı. Oyunun son bölümlerinde tekrar sahaya döndük ve istediğimizi aldık" dedi.

Maçın başlangıcındaki istikrarı sürdüremediklerini ifade eden Akçay, "Bu eksikliğin nelerden kaynaklandığını araştırıp tespitlerimizi yapacağız, ancak sorunun kondisyonel değerlere yönelik olmadığını biliyoruz, diğer argümanlar üzerinde durarak sorunu çözeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor