Çok önemli bir maç

 Yarın akşam oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesinde Trabzonspor'un başarılı file bekçisi kaptan Tolga Zengin düzenlenen ortak basın toplantısında "kötü geçen bir sezonu son 4-5 haftasında daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sezonu iyi şekild

Çok önemli bir maç

 

Yarın akşam oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesinde Trabzonspor'un başarılı file bekçisi kaptan Tolga Zengin düzenlenen ortak basın toplantısında "kötü geçen bir sezonu son 4-5 haftasında daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sezonu iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Çok önemli bir maç ve her maç zordur" dedi.
 
Gergin bir karşılaşma beklendiği ve taraftara mesajları olup olunmadığı sorusuna Tolga, "Hiçbir kupa, hiçbir başarı insan hayatından değerli değildir. İnsani boyutu var bu işin. Sağduyulu olmamız gerekiyor. Biz sahada işimizi yapacağız gerisini Allah bilir" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor