"Çok baskılı oynadık ama golü bulamadık"

Giresunspor'da Fethiyespor deplasmanında alınan faklı yenilgi morallerin bozulmasına neden oldu. Yönetim Kurulu'nun yapacağı toplantıda radikal kararlar alınacağı bildirildi. Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, Fethiyespor deplasmanından hiç beklenmedik bir sonu

"Çok baskılı oynadık ama golü bulamadık"

Giresunspor'da Fethiyespor deplasmanında alınan faklı yenilgi morallerin bozulmasına neden oldu. Yönetim Kurulu'nun yapacağı toplantıda radikal kararlar alınacağı bildirildi. 

Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, Fethiyespor deplasmanından hiç beklenmedik bir sonuçla döndüklerini belirterek, "İlk yirmi dakikada çok baskılı oynamamıza rağmen golü bulamadık. Ardından kalemizde golü gördük ve çözüldük. Bu sonucu beklemiyorduk. Bizim için çok kötü oldu. Geçen hafta görevinden ayrılmak isteyen ancak yönetim kurulu kararı ile görevine devam ettirilen teknik direktör Ergün Penbe ile görüşme yapılacak" dedi. 
 
Bu arada Giresunspor'da göreve 12 hafta önce başlayan teknik direktör Ergün Penbe'nin görev yaptığı süre içinde yeşil beyazlılar, 1 galibiyet ve 4 beraberlik alarak sadece 7 puan toplayabildi. 
 
Öte yandan yeşil beyazlı ekibin bu akşam yenileme antrenmanı yapacağı, yarın ise Güngörenspor maçının hazırlıklarına başlayacağı kaydedildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler