Cluj patronundan savcılara çağrı

Tecrübeli futbolcu Cadu'ya güvendiklerini ifade eden Cluj Başkanı Muresan'ın ardından Cluj patronu da bir açıklama yaparak iddialara savcıların müdahale etmesi istedi. Şampiyonlar Ligi'nde Cluj ile Galatasaray arasında oynanan maçtan önce Cluj'un tecrübel

Cluj patronundan savcılara çağrı

Tecrübeli futbolcu Cadu'ya güvendiklerini ifade eden Cluj Başkanı Muresan'ın ardından Cluj patronu da bir açıklama yaparak iddialara savcıların müdahale etmesi istedi.

 Şampiyonlar Ligi'nde Cluj ile Galatasaray arasında oynanan maçtan önce Cluj'un tecrübeli futbolcusu Cadu'ya bir Türk işadamının 320 bin euro verildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Rumen basını, Cluj'un tecrübeli futbolcusu Cadu'ya verildiği iddia edilen para hakkında başkan Muresan'ın görüşlerine başvururken; Mureşan ortaya atılan bu iddiaların kendileri ile bir ilgisi olmadığını "Biz temiziz" sözleri ile dile getirdi.

Cadu'ya sonuna kadar güvendiklerini dile getiren Muresan'ın ardından Cluj'un patronu Paszkany'i de bir açıklama yaptı. Yaşandığı iddia edilen olaylardan hiçbir şekilde haberi olmadığını ifade eden Paszkany olaya savcıların müdahale etmesini istedi.

Şike yaptığı ve Türk bir iş adamından 320 bin euro para aldığı iddia edilen Cluj kaptanı Cadu'nun oturduğu evlerin de sponsoru olan Paszkany şirketinin sahibi Arkad Paszkany bir an önce gerekli ince müdahalenin yapılması gerektiğini söyledi.

Paszkany açıklamasında, "Böyle bir iddia ortaya çıktığına göre savcılar buna müdahale etmeli. Bu iddiayı yapan adam hemen soruşturmaya alınmalı. Bu sayede konu açıklığa kavuşabilir." dedi. Açıklamalarına devam eden Paszkany, "Hayatta başarılı olmuş insanlar hep hedef olmuşlardır ve ben Cadu'ya bu iftiraların atılmasına şaşırmadım." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor