City'den Manu'ya çalım mı? Ronaldo...

Manchester United, Cristiano Ronaldo'yu eski kulübüne dönmesi için Real Madrid'e teklifte bulunurken ezeli rakipleri Mancehester City de transfer yarışına dahil oldu.İngiliz basınından Daily Star'ın haberine göre, United'ın eski yıldızı Ronaldo'yu transfe

City'den Manu'ya çalım mı? Ronaldo...

Manchester United, Cristiano Ronaldo'yu eski kulübüne dönmesi için Real Madrid'e teklifte bulunurken ezeli rakipleri Mancehester City de transfer yarışına dahil oldu.


İngiliz basınından Daily Star'ın haberine göre, United'ın eski yıldızı Ronaldo'yu transfer ederek ezeli rakiplerine büyük bir çalım atmayı planlayan City, Portekizli oyuncuya United'ın ödeyeceği maaşın daha fazlasını teklif edebileceklerinin garantisini verdi.

Manchester United, yaklaşık 5 aydır 28 yaşındaki oyuncuyu eski yuvasına döndürmek için çalışmalarda bulunmakta ama karşısına süper zengin City rakibi çıktı. Manchester City yönetimi, oyuncunun menajerine ve Madrid yönetimine transfer konusunda çok ciddi olduklarını, Manchester United'ın her teklifinden daha yüksek bir teklif verebileceklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor