Çicek " Galibiyet Moral oldu"

 Trabzonspor antrenörü Şeref Çiçek, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Geçen hafta 3 puan alıp taraftarlarımıza bayram hediye vermek istiyorduk ama geçen haftaki hediyeyi bu haftaya ertelemiş olduk. Kazanmak önemli. Hem takımın hem camia

Çicek "  Galibiyet Moral oldu"

 

Trabzonspor antrenörü Şeref Çiçek, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Geçen hafta 3 puan alıp taraftarlarımıza bayram hediye vermek istiyorduk ama geçen haftaki hediyeyi bu haftaya ertelemiş olduk. Kazanmak önemli. Hem takımın hem camianın bu galibiyete ve morale ihtiyacı vardı. Bunu sağlamış olduk. Oyun bizim kontrolümüzdeydi. Golden sonra ilk yarının son bölümü ve ikinci yarının son bölümünde de çok fazla oyunu kontrol edemedik, pozisyon verdik.

Elazığspor da yeni takım olmasına rağmen hem geçen hafta hem bu hafta oyunu çirkinleştirmeden sahaya güzellikler yansıtmak için çabaladı. Videoton maçı öncesi moral bulduk” dedi.

Colman'ın kadroda olmaması ile ilgili soruyada Çicek" Colman bu kadronunu oyuncusu.26 oyuncumuz var.60 gündür çalışıyoruz Trabzonspor'da her oyuncu oynayacak durumda. Kadroyu bu nedenle geniş tuttuk. Colman bu gün oynamadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler