CHP Bizi Özür dilemek için ziyaret edebilir

 haber61 Özel:Başkan Sadri Şener CHP’nin Trabzonspor’a yaptığı ziyaret nedeniyle rahatsız. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fenerbahçe başkanını ziyareti ettikten sonra söyledikleri Trabzonspor camiasında tepkilere neden olurken bugün CHPlilerin T

CHP Bizi Özür dilemek için ziyaret edebilir

 haber61 Özel:Başkan Sadri Şener CHP’nin Trabzonspor’a yaptığı ziyaret nedeniyle rahatsız. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fenerbahçe başkanını ziyareti ettikten sonra söyledikleri Trabzonspor camiasında tepkilere neden olurken bugün CHPlilerin Trabzonspor’a yaptığı ziyaret başkan Sadri Şener’i öfkelendirdi.

Ziyaretten haberi olmayan başkan Şener yönetimini de eleştirdi. Başkan Sadri Şener  CHP'nin genel başkanının yaptığı ortada. Şikeden ceza alanları kabul edip, övüyor. Sonra da kendisi gelmeyip gurup başkan vekillerini gönderiyor.

. Olmadı, hiç olmadı!

 

   Çok şaşkınım ve tepkiliyim de!  Bu ziyaretten benim haberim yokBana da sorulmalıydı..

CHP Trabzonspor’u bir şartla ziyaret edebilir.Oda özür dilemek için Ben niye mücadele ediyorum.Niye bu kadar mahkemelerde uğraştık. Sn Kılıçdaroğlu Kupa Fener’in diyor. Biz niye bu kadar para harcıyoruz. Kılıçdaroğlu ve  CHP’ye yakışan Trabzonspor’dan  özür dilemektir Birde adeta geçerken uğramışlar. Bu işin sorumluluğunu almıyorum. Bunun sorumluluğunu almam. Bu işe de bu kadar uzun boylu devem etmem

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor