Chelsea'de günün elemanı: Ramires!

Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta maçında son dönemde istediği sonuçları alamayan Chelsea, deplasmanda Steaua Bükreş ile karşılaştı. Ghencea Stadı'nda oynanan mücadeleyi İngiliz ekibi 4-0'lık skorla kazandı.Jose Mourinho'nun ekibine galibiyeti getiren say

Chelsea'de günün elemanı: Ramires!

Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta maçında son dönemde istediği sonuçları alamayan Chelsea, deplasmanda Steaua Bükreş ile karşılaştı. Ghencea Stadı'nda oynanan mücadeleyi İngiliz ekibi 4-0'lık skorla kazandı.

Jose Mourinho'nun ekibine galibiyeti getiren sayılar, 19. ve 55. dakikalarda Ramires, 44. dakikada Daniel Georgievski'nin kendi kalesine ve 90. dakikada Lampard'ın attığı gollerle geldi. Öte yandan Londra ekibinde İspanyol golcü Fernando Torres, 11. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bu skorun ardından ilk maçta evinde Basel'e 2-1 mağlup olan Chelsea puanını 3 yaparken, ilk maçında Schalke karşısında 3-0'lık bir yenildi tadan Steaua ise puansız kaldı. E Grubu'nda 3. hafta mücadelesinde Chelsea deplasmanda Schalke 04 ile karşılaşacakken, Steaua Bükreş ise evinde Basel'i konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor