Chelsea bombayı patlattı!

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea, Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian için Rusya'nın Anzhi takımıyla anlaştı.Chelsea'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, tam ismi Willian Borges da Silva olan sol kanat oyuncusunun kulübü Anzhi ile anl

Chelsea bombayı patlattı!

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea, Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian için Rusya'nın Anzhi takımıyla anlaştı.

Chelsea'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, tam ismi Willian Borges da Silva olan sol kanat oyuncusunun kulübü Anzhi ile anlaşıldığı belirtildi. Transferin, 25 yaşındaki oyuncunun çalışma izninin çıkmasının beklendiği çarşamba günü resmiyet kazanacağı bildirildi.

Chelsea'nin, iki kez Brezilya Milli Takımı forması giyen ve ligdeki rakibi Tottenham Hotspur'un da istediği futbolcu için Anzhi'ye 30 milyon avro ödeyeceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor