Cezalı Zokora PSV ‘ye karşı yok

 Trabzonspor’un Fildişi sahilli oyuncusu Zokora  Trabzonspor’un 16 Şubat tarihinde Avni Aker’de  PSV ile oynayacağı UEFA Avrupa ligi ilk maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Afrika Uluslar kupasında  finale kalan Fildişi Sahilleri milil t

Cezalı Zokora PSV ‘ye karşı  yok

 Trabzonspor’un Fildişi sahilli oyuncusu Zokora  Trabzonspor’un 16 Şubat tarihinde Avni Aker’de  PSV ile oynayacağı UEFA Avrupa ligi ilk maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Afrika Uluslar kupasında  finale kalan Fildişi Sahilleri milil takımı kampında  bulunan Zokora ,Zambiya ile oynanacak olan Final maçından sonra Trabzon’a gelecek.

Fildişi sahilli oyuncu 16 Şubat tarihinden önce Trabzon’a gelse bile PSV ile 16 şubat’da oynanacak olan ilk maçta sarı kart cezalısı olduğu için PSV Eindhoven'e karşı forma giyemeyecek.

 Fildişi Sahilli oyuncu PSV Eindhoven’e karşı rövanş maçında forma giyebilecek

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor