Cezalar Artırılsın

İspanyol müfettişin Beşiktaş'ın cezasını 1 yıldan 1+1 yıla, F.Bahçe'nin cezasının ise 2+1 yıldan 3+2 yıla çıkarılması talebiyle Tahkim Kurulu'na başvuracağı gelen haberler arasında. Şu an kişilere verilecek cezalar üzerinde çalışan Palaicos'un, F.Bahçe ve

Cezalar Artırılsın
İspanyol müfettişin Beşiktaş'ın cezasını 1 yıldan 1+1 yıla, F.Bahçe'nin cezasının ise 2+1 yıldan 3+2 yıla çıkarılması talebiyle Tahkim Kurulu'na başvuracağı gelen haberler arasında. Şu an kişilere verilecek cezalar üzerinde çalışan Palaicos'un, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın itiraz etmesi halinde, yeni bir dosya hazırlayıp Tahkim Kurulu'nun önüne koyacağı belirtildi.
 
ÜYELERiN HEPSi "F.BAHÇE CEZA ALMALI" DEDi
 
F.Bahçe ve Beşiktaş'ın cezalarını belirleyen 9 kişilik UEFA Disiplin Kurulu'nun, önceki gün öğleden sonra aralarında Steaua Bükreş'in de bulunduğu üç kulüp hakkındaki son karar için oylama yaptığı belirlendi. F.Bahçe'nin cezası için 9 üyenin tamamı "Ceza almalı" şeklinde oy kullandı. Sadece cezanın +1 değil de 3 yıl olmasını isteyen İsviçreli Disiplin Kurulu üyesi Antenen, Kuzey İrlandalı Shaw ve Danimarkalı Hansen'in karar belgesinin altında şerhleri yer aldı. İsviçreli üye Antenen'in ayrıca F.Bahçe'nin cezasının daha yüksek olmasını istediği fakat bu konuda yalnız kaldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor