Ceyhun Kızılcahamam yolunda

 Kızılcahamamspor Kulübü Başkanı Erkan Özbey,  Ceyhun Eriş'e gelecek sezon kendileriyle birlikte olması için teklif götürdüklerini, futbolcunun Pazartesi günü cevabını kendilerine ileteceğini söyledi.Ceyhun Eriş'in ''üst liglerin futbolcusu'' olduğunu kay

Ceyhun Kızılcahamam yolunda

 

Kızılcahamamspor Kulübü Başkanı Erkan Özbey,  Ceyhun Eriş'e gelecek sezon kendileriyle birlikte olması için teklif götürdüklerini, futbolcunun Pazartesi günü cevabını kendilerine ileteceğini söyledi.

Ceyhun Eriş'in ''üst liglerin futbolcusu'' olduğunu kaydeden Özbey, ''Kendisiyle görüştük. Ailesi Ankara'da olduğu için teklifimizi kabul edeceğini düşünüyoruz'' dedi.

Güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini kaydeden Erkan Özbey, kale için de tecrübeli bir futbolcuyu kadroya katmayı düşündüklerini ve bu doğrultuda yıllarca Ankaragücü'nde kalecilik yapmış Zafer Özgültekin ile prensipte anlaştıklarını, transferin Pazartesi günü transferin resmiyet kazanabileceğini ifade etti.

Zafer Özgültekin'in dışında kaleye Göztepe'den Murat'ı da transfer ettiklerini kaydeden Kızılcahamamspor kulübü başkanı, bir dönem Gençlerbirliği'nde forma giyen Nilüfer Belediyesi'nden Metin Ozan Demirelli'yi de renklerine kattıklarını belirtti.

Bursaspor A2 takımından Bilal Şeflek'i kiraladıklarını, Ankara Demirspor'dan orta saha oyuncusu Erdi, Siirtspor'dan stoper İbrahim ve Hacettepe'den Efşan ile ise görüşmelerin devam ettiğini bildiren Erkan Özbey, şu an Gençlerbirliği takımı ile Bolu'da kampta olan bir oyuncuyu da eğer A takımda kalmazsa kiralayacaklarını dile getirdi.

Yeni sezonda hedefini, ligi geçen yıldan daha iyi yerde bitirmek olarak tanımlayan Özbey, ''Kadroya 3-4 takviye daha yapmayı planlıyoruz. Prensipte anlaştığımız 3 oyuncu daha var, ancak kulüpleriyle olan durumlarını çözmeden açıklamak istemiyoruz. Taraftarımız merak etmesin. Geçen yıldan daha başarılı olacak bir kadro kurmak için yoğun bir çalışma içindeyiz'' diyerek, sözlerini tamamladı.

 

Ceyhun Eriş

Rizespor, Göztepe, Siirt Jet-PA Spor, Fenerbahçe, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Konyaspor, Samsunspor,Trabzonspor, FC Seoul, Assyriska Föreningen, Sivasspor, Denizlispor ve Doğan Türk Birliği takımlarının formasını giyen 1977 Giresun doğumlu Ceyhun Eriş, 1 kez A milli takımda olmak üzere değişik kategorilerdeki milli takımlarda da forma giydi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor