| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 13 Mayıs 2008 09:56

Ceyhun imza atıyor

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Ceyhun Gülselam'ın bügün Almanya'da imza atıyor.Trabzonspor´un Unterhaching takımından transfer ettiği Ceyhun Gülselam´ın bugün Almanya´da sözleşme imzalayacağı açıklandı. Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken ba

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Ceyhun Gülselam'ın bügün Almanya'da imza atıyor.

Trabzonspor´un Unterhaching takımından transfer ettiği Ceyhun Gülselam´ın bugün Almanya´da sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan ve ilk olarak Almanya'nın Unterhaching takımından Ceyhun Gülselam ile anlaşmaya varan Trabzonspor'un, gurbetçi oyuncuyla bugün sözleşme imzalayacağı açıklandı. Bordo-Mavili kulübün Mali Sayman Mahmut Aksu'yu, mukavele yapması için Almanya'ya gönderildiği bildirildi. Aksu'nun, bazı gurbetçi futbolcularla da temaslarda bulunacağı açıklandı. Öte yandan, yönetimin uzun zamandır transfer etmek istediği İsviçre'nin Basel takımının 19 yaşındaki forveti Eren Derdinyok için de temaslarını hızlandırdığı belirtildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!