"Cevat değil ben karar veririm"

TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz, açıklama yaptı.Öksüz şunları söyledi: "Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’nde yaklaşık 8 yıldır başkanlık yapıyorum. Derneğimizin olağan genel kurulu da Mart ayında yapılacaktır.Kongre öncesi Cevat Kol yön

"Cevat değil ben karar veririm"

TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz, açıklama yaptı.

Öksüz şunları söyledi: "Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’nde yaklaşık 8 yıldır başkanlık yapıyorum. Derneğimizin olağan genel kurulu da Mart ayında yapılacaktır.

Kongre öncesi Cevat Kol yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Aday olmak seçilme hakkına sahip her üyenin hakkıdır. Ancak, Cevat Kol gittiği her yerde, ulu orta “ İhsan ağabey, yoruldu ve aday olmayacak. Yerine de aday olmam için bana izin verdi.” benzeri açıklamalar yapmaktadır.

Birincisi; aday olup olmayacağıma Cevat Kol değil ben karar vereceğim. İkincisi, Cevat Kol benim basın sözcüm veya basın danışmanın değildir. Üçüncüsü; adaylara “izin verme” gibi bir yetkim yok ama, eğer böyle bir selahiyetim olsaydı Cevat Kol izin vermeyeceğim iki kişiden biri olurdu! Gerekçesini de kongrede açıklayacağım.

Saygılarımla..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor