Çetin Güngör Rizespor'da

 Savunmaya güç katmaya çalışan Yeşil-Mavililer Galatasaray’ın  alt yapısında yetişen ve A2 takımında 42 kez, U19 milli takımda 17 kez forma giyen önceki sezon Antepspor’da sağ bek olarak oynayan Çetin Güngör Rizespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol

Çetin Güngör Rizespor'da

 

Savunmaya güç katmaya çalışan Yeşil-Mavililer Galatasaray’ın  alt yapısında yetişen ve A2 takımında 42 kez, U19 milli takımda 17 kez forma giyen önceki sezon Antepspor’da sağ bek olarak oynayan Çetin Güngör Rizespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Futbola İstanbul Beşyüzevlerspor’da başlayan Çetin Güngör, 2005 yılında Galatasaray altyapısına geçiş yaptı. O yıldan itibaren Galatasaray altyapısında yetişen futbolcu defans mevkisinde görev yapmaktadır. 2009-2010 sezonunda Galatasaray A2 Takımından A Takım’a terfi etmiştir. Asıl mevkisi sağ bek olan Çetin Güngör sol bek olarak da görev yapabiliyor.

 

 

cetin.jpg

 

Kendisi aynı zaman da U19 Milli Takımının da sağ beki olup şuana kadar milli formayla toplam 17 kez görev yapmıştır. Galatasaray A2 takımıyla da şuana kadar 42 maçta görev yapan Çetin’in oyun tecrübesi edinebilmesi için 2010-2011 sezonunu kiralık olarak Şanlıurfaspor’da ve geçtiğimiz sezonda Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’da top koşturdu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler