CentilmenLig'de 28. hafta

 Saha yarışında olduğu gibi centilmenlikte de iddialı olmaya özen gösteren Trabzonspor bu anlamlı başarıya ulaşmasında değerli taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Trabzonspor Fair-Play ruhu içerisinde destekle

CentilmenLig'de 28. hafta

 

Saha yarışında olduğu gibi centilmenlikte de iddialı olmaya özen gösteren Trabzonspor bu anlamlı başarıya ulaşmasında değerli taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Trabzonspor Fair-Play ruhu içerisinde destekleyeceklerine olan inancımız nedeniyle büyük Trabzonspor taraftarına bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, aynı başarının devamı için gereken hassasiyetin bundan böyle de gösterilmesini talep ediyoruz.

Süper CentilmenLig uygulamasına göre, Spor Toto Süper Lig'in 18 - 34. hafta müsabakalarıyla Spor Toto Süper Lig Play-off grubu maçları birlikte hesaplanıyor. Bu periyotta, her kulübün toplam ceza puanı, oynadığı maç sayısına bölünüyor. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu Süper CentilmenLig Şampiyonu olacak. Süper CentilmenLig Şampiyonu, buna ilişkin bayrağı bir sezon boyunca stadyumunda takma hakkını elde edecek.

Süper CentilmenLig Şampiyonu 4 milyon TL'lik para ödülünü de kazanırken, Süper CentilmenLig ikincisi 2 milyon TL, üçüncüsü de 1 milyon TL'lik para ödülünün sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler