Cenk Tosun Trabzon'da konuştu

Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a yenilen ve bu sonuçla kupaya veda eden Gazianspor, Trabzon'dan kalkan Türk Hava Yolları'na (THY

Cenk Tosun Trabzon'da konuştu

Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a yenilen ve bu sonuçla kupaya veda eden Gazianspor, Trabzon'dan kalkan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla İstanbul'a gelirken, Kırmızı-siyahlı takımın golcü oyuncusu Atatürk Havalimanı'na ayak bastığı gibi basın mensuplarının ablukasına uğradı. 

Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki sorulardan bulunan Cenk Tosun, ayaküstü kısa bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Kafileyle İstanbul'a geldiğini ifade eden Cenk Tosun, "Takımla beraber buradayız. 

Hakkımdaki iddialar tamamen yalan. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum" diyerek havalimanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor