Cemalettin Yazıcı başkanlığında toplantı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’nın Başkanlığında İlgili Şube Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin katılımı ile aylık mudat toplantı İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.Yazıcı İlçe Müdürlerinden İlçenizdeki spor aktiv

Cemalettin Yazıcı başkanlığında toplantı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’nın Başkanlığında İlgili Şube Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin katılımı ile aylık mudat toplantı İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yazıcı İlçe Müdürlerinden İlçenizdeki spor aktivitelerinin daha fazla yoğunlaşmasını, tesislerimizin gelen vatandaşlara mutlaka açık tutulmasını ve tesislerin kullanımı konusunda vatandaşların teşvik edilmesini belirterek, tesislerimize gelen sporcuların kayıt altına alınmasını ve mutlaka HİS lisansı yapılmasını, her yaştaki insanımıza spor yaptırmak için çeşitli projelerin üretilmesini istedi.
 
2012 Yılında yapılan düzenleme ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kutlanmaya başlanan 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kutlamalarının bu yılda daha geniş katılımlı ve halkla iç içe gerçekleştirilmesi için İlçe Müdürleri ile görüş alış verişinde bulundu.
 
Planlamanın ve uygulamaların nasıl yapılacağı konusunda Müdürleri yönetmeliklerle bilgilendirerek kutlamaların Gençlik ve Spor Bakanlığının direktifleri doğrultusunda şölen havasında kutlanması için gerekli çalışmalara şimdiden başlanılmasını, İl Müdürlüğü olarak yapacağınız faaliyetlere her zaman olduğu gibi bu konuda da destek vereceğini söyledi. Faaliyet sizlerden destek bizlerden dedi. İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Gençlik Merkezi olan İlçelerimizin de gençleri bu merkezlere çekmek onları kötü alışkanlıklardan korumak ve açılmış olan kurslarımıza katılımının sağlanmasını istedi.
 
Yazıcı İlçe Müdürleri ilçelerinde gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi düşündükleri faaliyetleri paylaşarak, İlçe Müdürlerinin dilek ve temennilerini de dinleyen İl Müdürü Yazıcı elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum çalışmaya da devam edeceğini söyledi. Toplantıya katılan İlçe Müdürlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor