Celustka'ya İngilizler'den ikili markaj!

 Bordo-Mavili yönetim Sapara ve Mareh Cech’ten sonra gönderilmesi gündeme gelen Ondrej Celustka'nın talipleri artıyor. Çek stoper, Premier Lig ekipleri Sunderland ve Crystal Palace’tan teklif aldı.Yaptığı açıklamada teklifleri doğrulayan başarılı savunmac

Celustka'ya İngilizler'den ikili markaj!

 Bordo-Mavili yönetim Sapara ve Mareh Cech’ten sonra gönderilmesi gündeme gelen Ondrej Celustka'nın talipleri artıyor. Çek stoper, Premier Lig ekipleri Sunderland ve Crystal Palace’tan teklif aldı.

Yaptığı açıklamada teklifleri doğrulayan başarılı savunmacı “Antalyaspor da beni kiralık olarak istemişti. Ama amacım İngiltere’de futbol oynamak. Bu nedenle teklifi kabul etmedim. Bahsettiğiniz takımlar, doğru, benimle ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde somut gelişmeler olacak” dedi. Savunmanın her yerinde oynayabilme özelliğiyle dikkat çeken Ondrej Celustka’nın Trabzonspor’la 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor