Celustka idolünü açıkladı

Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Ondrej Celustka, Sezonun ilk yarısını ve ikinci yarıdan beklentilerine değinen Çek futbolcu kişisel hedefleri hakkında de önemli bilgiler verdi. Tarzımı benzetiyorlar  İki ay süren sakatlık döneminin ardından tekra

Celustka idolünü açıkladı

Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Ondrej Celustka, Sezonun ilk yarısını ve ikinci yarıdan beklentilerine değinen Çek futbolcu kişisel hedefleri hakkında de önemli bilgiler verdi.

 

Tarzımı benzetiyorlar 

 
İki ay süren sakatlık döneminin ardından tekrar takıma dönen Çek futbolcu, ligin ikinci yarısının önemine vurgu yaparak “Biz çok kaliteli bir ekibiz. Türkiye Kupası çok önemli. Sonuna kadar kovalayacağız. Lig de öyle tabii ama biz Türkiye Kupası’na çok iyi kanalize olduk. Eskişehirspor karşısında çok iyi bir maç çıkardık. Zor bir periyot ama üstesinden geleceğiz.
 
Ligde çok fazla puan farkı yok. Birkaç maçta her şey değişebilir. Eğer sezonu kupasız kapatırsak bu bizim için çok acı olur. Bu nedenle çok çalışıyoruz. ilk 5 maça çok iyi bir başlangıç yapmalıyız. Ligde çok fazla puan toplamalıyız. İlk 3 içerisinde yer almalıyız’’ dedi.
 
Galatasaray’da forma giyen vatandaşı Tomas Ujfalusi’nin kendisi için bir idol olduğunu belirten genç futbolcu “Çok büyük ve çok faklı bir oyuncu. Onu çok seviyorum. Çok tecrübeli, Alman, İtalyan ve İspanyol Ligi’nde üst düzeyde oynamış bir futbolcu. Büyük saygım var.
 
Slavia Prag’dan eski takım arkadaşım kaleci Markin Panac bana, ‘Sen Ujfalusi’ye benziyorsun” derdi. İnsanlar oyun karakterimi Ujfalusi’ye benzetiyor. Onun gibi olabilmek için önümde uzun yıllar var ama bu uğurda gerçekten çok çalışıyorum’’ ifadelerini kullandı.
 
 
 
Gelecek planlaması ile ilgili de konuşan Celustka, ‘’Sezon sonu için pek çok alternatifim var. Bazı kulüpler benimle ilgileniyor fakat şu anda bunlardan bahsetmek istemiyorum. Bu ay içerisinde tam ve sağlıklı halde çok maç oynamak istiyorum” şeklinde konuştu.
 

Atmosfer ve statlar müthiş 

 
Gelen teklifleri sezon sonu değerlendirmek istediğini belirten Celusta “Almanya’da belli takımlar benimle ilgileniyor. Bundesliga 1’de oynamayı çok istiyorum. Müthiş bir atmosfer var orada. Ayrıca çok iyi statlar ve futbol ortamı var. 2 ayı bulan bir sakatlığım oldu fakat şu anda daha iyiyim. Umarım sezon sonuna kadar maksimum düzeyde oynarım’’ dedi.
 

ALMAN TAKIMLARI ONUN İÇİN SIRADA

Trabzonspor, Çek savunmacısı Ondrej Celustka’yı sezon sonunda elinde tutmakta zorlanacak gibi. Bundesliga 1’in köklü takımlarından Nürnberg ile Hoffenheim 23 yaşındaki sağ beke talip oldu. Şu anda Bundesliga 2’de mücadele eden Kaiserslautern’in de Bundesliga 1’e yükselmesi durumunda Çek futbolcuyu kadrosuna katmak istediği gelen bigiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler