Celustka bu performansını sürdürürse...

Echo gazetesine konuşan Çek savunmacı, "Burada kalmak istiyorum. Kalmamı sağlayacak nedenlerden birisi de benim göstereceğim performans" dedi. Sunderland'in, Celustka'nın başarısını sürdürmesi halinde 2.5 milyon sterlin'lik opsiyon hakkını kullanacağı bel

Celustka bu performansını sürdürürse...

Echo gazetesine konuşan Çek savunmacı, "Burada kalmak istiyorum. Kalmamı sağlayacak nedenlerden birisi de benim göstereceğim performans" dedi. Sunderland'in, Celustka'nın başarısını sürdürmesi halinde 2.5 milyon sterlin'lik opsiyon hakkını kullanacağı belirtildi.

GİTMEYİ O İSTEDİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, Celustka'nın çok üst düzey karakterde bir isim olduğunu belirterek, "Kendisinin gitme isteği vardı. Biz de onay verdik. Ancak hâlâ bizim oyuncumuz. Satın alma opsiyonunu da yüksek tuttuk" ifadelerini kullandı. Opsiyon bedelinin yaklaşık 3 milyon Euro olduğu iddia edildi. Celustka bu performansını devam ettirirse, Di Canio oyuncunun bonservisinin alınması için ara transfer döneminde harekete geçmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor