Celil Hekimoğlu’dan penaltı isyanı: Başka satılık hakeminiz yok muydu gönderecek!

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu, maçın hakemi Özgür Yankaya’ya ateş püskürdü.

Celil Hekimoğlu’dan penaltı isyanı: Başka satılık hakeminiz yok muydu gönderecek!

Hekimoğlu Trabzon, 1. Lig’e çıkma Play-Off karşılaşmalarının yarı final karşılaşmasının 2. Maçında Kocaelispor ile 2-2 berabere kalarak elendi.

Karşılaşmanın başında 1-0 geriye düşen Trabzon ekibi Batuhan’ın 2 golüyle 2-1 öne geçmesine rağmen 88. Dakikada tartışmalı bir penaltı ile 2-2 berabere kalıp elendi.

Karşılaşma sonrası Haber61 mikrofonlarına konuşan Başkan Celil Hekimoğlu karşılaşmanın hakemine ateş püskürdü.

Haber61’e konuşan hhekimoğlu şu ifadeleri kullandı:

Bu Özgür Yankaya maalesef satılık bir adam. Geçen yıl Play-off’ta, Sancaktepe maçında 2 tane yüzde hatalı karar verdi. Aleyhimzde hatalı penaltı verdi. Ofsayttan gol yedirdi. Bir tane oyuncumuz kaleci ile karşı karşıya iken düşürüldü kırmızı kartı verdirmedi. Yani bizi mahvetmişti. Bu atanınca maça biz tüm gece çalıştık. MHK’ya ulaşmaya çalıştık ama Trabzon’da bir MHK üyesi var maalesef hiç bir özelliği yok. MHK’ye girmek için yıpranıyorlar ama oraya gittiklerinde hiçbir şey yapmıyorlar. Ben hakemle konuşamam diyor.

Yahu diyorum ki bu adam zaten bizi geçen sene katletti. Bari bunu değiştir de başka bir hakemle bizi katlet. Zaten belli kararı vermişler Kocaelispor’u çıkartacaklar. Tamam ama aynı hakemle bunu yapmayın dedim.

Geçen sene Play-Off Özgür Yankaya, bu sene Play – Off yine Özgür Yankaya. Günahtır ya! Başka satılık hakeminiz yok mu arkadaş! Yok değiştirtemedik hakemi. Geldiler, maalesef gördünüz işte doğru dürüst temas bile yok dakika 90 penaltı. Yapacak bir şey yok işte. Ben hocanın önüne doğru gittim hakeme dediğimi de söyleyeyim de bana ceza kessin federasyon. Onlar en güzel ceza kesiyorlar zaten başka bir işe yaradıkları da yok.

Hakeme dedim ki “ O yediğin paralar, yaptığın haramlar inşallah mezarda boynuna yılan gibi sarılır” daha ne yapayın yani. “ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor