Çelikler’e tepki büyüyor

Her fırsatta Trabzonspor’a saldırmak için bekleyen Habertürk Gazetesi'nin Fenerbahçeli yazarı Serdar Ali Çelikler yine küstahlaştı.  Çelikler, Habertürk gazetesindeki köşesinde yine Trabzonspor başkanı Sadri Şener’i hedef aldı. TRT'de katıldığı programda

Çelikler’e tepki büyüyor

Her fırsatta Trabzonspor’a saldırmak için bekleyen Habertürk Gazetesi'nin Fenerbahçeli yazarı Serdar Ali Çelikler yine küstahlaştı. 

 

Çelikler, Habertürk gazetesindeki köşesinde yine Trabzonspor başkanı Sadri Şener’i hedef aldı.

 

TRT'de katıldığı programda her fırsatta Trabzonspor’u hedef alan Fenerbahçe’nin tetikçisi Çelikler, Avni Aker’de oynanan ve F.Bahçe’nin 3-1 kazandığı karşılaşmada Başkan Şener’in soyunma odası koridoruna inmesini eleştirdi.

 

Fenerbahçe takım kaptanı Emre’nin devre arasında yaptığı çirkin hareketi görmezden gelen yazar müsveddesi Trabzonspor başkanının soyunma odası koridorlarına inmesini ise haksız bir şekilde eleştirdi.

 

Fenerbahçe’nin tetikçisi Çelikler tamamen saçmaladığı yazısında haddini aşarak "Trabzonspor başkanı terapi görmeli" diyor.

 

İstanbul takımlarının ve futbolcularının yaptığı çirkinlikleri görmezden gelen ve tiraj kaygıları nedeniyle gördüklerini dahi yazmaktan aciz, ahlak kanseri gazeteci de tedavisi mümkünse tedavi olmalı.

 

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in soyunma odasına gidiş nedenini açıklamasına rağmen konuyu tamamen çarpıtan Fener’in tetikçisi Habertürk gazetesi yazarı Çelikler‘in yazısındaki amacı da "çamur at izi kalsın" mantığı güdüyor.

 

Dün bu manevraları yapanlar bugünde aynı senaryoları birilerini kullanarak yapmaya çalışmaktadır.

 

"Çamur at izi kalsın" mantığı ile sözde gazetecilik yapmaya kalkan bu zihniyete Trabzon asla geçit vermeyecektir.

 

Bilindiği gibi Çelikler, "Trabzon’da güçlü bir yerel medya var, teröristçe yayın yapıyorlar” sözlerini kullanmış ve başta TGC ve TSYD Trabzon Şubesi olmak üzere bir çok kesim tarafından büyük tepki almıştı.

 

Çelikler daha sonra bu söylemin maksadını aşan bir ifade olduğunu kabul etmiş ve “Yanlış kelimeler kullanmış olduğum için özür dilerim” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor