Cefakar Trabzonspor taraftarı

Yeni sezon çalışmalarını Hollanda’da sürdürür iken Hollanda’daki Trabzonspor taraftarları bir an olsun Bordo Mavilileri yalnız bırakmadı. Haber61.NET olarak buradan tüm okuyucularımıza Trabzonspor’un kampını duyurmuş ve Trabzonspor’un yeni sezona nasıl ha

Cefakar Trabzonspor taraftarı

Yeni sezon çalışmalarını Hollanda’da sürdürür iken Hollanda’daki Trabzonspor taraftarları bir an olsun Bordo Mavilileri yalnız bırakmadı.

Haber61.NET olarak buradan tüm okuyucularımıza Trabzonspor’un kampını duyurmuş ve Trabzonspor’un yeni sezona nasıl hazırlandığını aktarmıştık.

Birde cefakar Trabzonspor taraftarı var ki onları unutmak mümkün değil. Hollanda kampının sona ermesinin ardından Hollanda’dan ayrılacak olan Trabzonspor oradaki gurbetçilerimizi biraz üzse de alacağı başarılar ile sevindirecektir.

Bizde Haber61.NET olarak Hollanda’da Trabzonspor’u yalnız bırakmayan Gurbetçi Trabzonsporluların kamp boyunca en güzel performansını sergilediği anı siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler