Cech: Şampiyonluk için geldim!

Marek Cech, bugüne kadar 3 takımla şampiyonluk yaşadığını, bu sayıyı Trabzonspor ile 4'e çıkartmak istediğini söyledi.Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Marek Cech, kulüp dergisindeki söyleşinde, deneyimlerini takım arkadaşlarıyla paylaşmaya çalıştığını ifa

Cech: Şampiyonluk için geldim!

Marek Cech, bugüne kadar 3 takımla şampiyonluk yaşadığını, bu sayıyı Trabzonspor ile 4'e çıkartmak istediğini söyledi.

Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Marek Cech, kulüp dergisindeki söyleşinde, deneyimlerini takım arkadaşlarıyla paylaşmaya çalıştığını ifade ederek, "Türkiye'ye uyum sürecim gayet iyi ilerliyor. Ben genç bir oyuncu değilim.

Çek Cumhuriyeti'nde, Portekiz'de ve İngiltere'de önemli deneyimler yaşadım ve bu deneyimlerin ardından Türkiye'ye geldim. Bu sayede buraya kolaylıkla ayak uydurabiliyorum. Tek sorunum dille ilgili. Bu sorunu da en kısa zamanda çözeceğimi umuyorum" dedi.

"DENEYİMLERİMİ ARKADAŞLARIMA AKTARIYORUM"
Cech, Bratislava, Prag ve Porto'da şampiyonluklar yaşadığını da ifade ederek, "Ben buraya şampiyon olma hedefiyle geldim. Güçlü bir takımımız var ve şampiyonluk hedefimize ulaşabiliriz. Bu mutluluğu mümkün olan en kısa zamanda yaşamak ve takımımızla birlikte büyük zaferler elde etmek istiyorum.

Deneyimlerimi takım arkadaşlarımla paylaşıyor, gereken durumlarda onlara taktiksel konularda yardımcı olacak ve rakip oyuncuları tanıtacak bilgiler vermeye çalışıyorum. Bunu özellikle de Avrupa maçlarında yapıyorum" diye konuştu.

VITTEK'İN İYİLEŞME SÜRECİ TAKİP EDİLİYOR
Bu arada sezonun henüz 2. haftasında yaşadığı sakatlığın ardından uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Vıttek'in iyileşme süreci yakından takip ediliyor. Almanya'da ameliyat olduktan sonra tedavisine bu ülkede devam edilen Vittek ile yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu sürekli olarak iletişim kuruyor.

Vittek'in sahalara dönüşünün 3 ayı bulması beklenirken, yönetimin devre arasında bu oyuncuyla bir görüşme yapması bekleniyor.

ONUR'LA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Öte yandan iç transferde kaleci Onur'un sözleşmesini uzatmak için görüşmeler sürüyor. Bu konuda henüz taraftarlar arasında anlaşma şartları oluşmazken, tavrının kalmaktan yana olduğu öğrenilen Onur'un maddi anlamda beklentileri olduğu öğrenildi.

Yönetim de futbolcunun ücretini makul bir seviyeye çekip yeni bir sözleşme teklif etmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler