CBC: Başbakan şike kararını savundu

CBC Sports sitesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şike skandalında Fenerbahçe'yi temizlemek için TFF'nin kararını savunduğunu yazdı. CBC'ye göre; AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe futbol kulübüne çok bağlı olduğunu şike

CBC: Başbakan şike kararını savundu

CBC Sports sitesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şike skandalında Fenerbahçe'yi temizlemek için TFF'nin kararını savunduğunu yazdı.

 

CBC'ye göre; AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe futbol kulübüne çok bağlı olduğunu şike skandalında yer aldığı tüm suçlamaların kendi kulübü ve 15 diğer kulübü temizlemek için ülkenin futbol federasyonu kararını savundu.

 

İŞTE O HABER:

Fenerbahçe Genel Kurul Üyesi ve eski Futbolcu Recep Tayyip Erdoğan, federasyonun bazı oyuncular ve yetkilileri cezalandırmak için karar bu hafta başında ancak kulüplerin hiçbiri uygun olmadığını söyledi.

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve bazı federasyon yetkilileri, zalimce yaptırımlar uygulandı ve kulüplerin federasyonun yetersizliği konusundaki endişelerini dile getirdi.

 

450.20120510150556.jpg

 

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında bu hafta sonu oynanacak olan maç Türkiye'de de skandal tartışmasını büyük ölçüde susturur.

 

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, cezaevinde. Ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nden men edildi Fenerbahçe.

 

“Bir Türk olarak, ben bunu söylemek için çok utanıyorum, ama sadece UEFA bizi temizleyebilirsiniz" diyen PFDK Üyesi Yusuf Reha Alp, “Türk futbolunun geleceği çok karanlık" dedi.

 

Üç Fenerbahçe yetkilisi de sekiz kişi gibi, kulüp yönetim organlarından yasaklandı ve maçlara katılmamak için stadyum girişlerinden men edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor