Çaykur Rizespor'dan en iyi başlangıç

Spor Toto Süper Lig'de 4 haftada 9 puan toplamayı başaran Çaykur Rizespor, 13'üncü kez mücadele ettiği ligde en iyi başlangıcını yaptı.Yeşil-mavili ekip, Süper Lig'de mücadele ettiği daha önceki sezonlarda 1980-81 ve 2003-2004 sezonunda 4 maçta 2 galibiye

Çaykur Rizespor'dan en iyi başlangıç

Spor Toto Süper Lig'de 4 haftada 9 puan toplamayı başaran Çaykur Rizespor, 13'üncü kez mücadele ettiği ligde en iyi başlangıcını yaptı.

Yeşil-mavili ekip, Süper Lig'de mücadele ettiği daha önceki sezonlarda 1980-81 ve 2003-2004 sezonunda 4 maçta 2 galibiyet, 1  beraberlik ve 1 mağlubiyetle en fazla 7 puan toplayabilmişti.

Rizespor, bu sezon 5 yıl aranın ardından yeniden yükseldiği Süper Lig'de, deplasmanda Trabzonspor'a yenilirken Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor'u sahasında, Gaziantepspor'u deplasmanda yenerek 9 puan toplayarak üst sıralarda kendine yer buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor