Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında pazar günü sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da kulüp başkanvekili Halim Mete, "Süper Lig mazeret kabul etmez. Kayseri Erciyesspor maçında eksiklerin yanında en büyük gücümüz taraftarımız

Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları devam ediyor
Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında pazar günü sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da kulüp başkanvekili Halim Mete, "Süper Lig mazeret kabul etmez. Kayseri Erciyesspor maçında eksiklerin yanında en büyük gücümüz taraftarımız yanımızda olacak" dedi.
 
Mete, yaptığı açıklamada, yeni kurulan ekip olduklarını, birçok futbolcunun takıma yeni katıldığını, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
 
Takım olarak uzun süre birlikte oynama şansı bulamadıklarını ifade eden Mete, "Teknik ekibimiz ve futbolcularımız ligin başında yeni kurulan bir ekip olmamıza rağmen çok büyük emek harcıyor. Yolumuz uzun ve önümüzde çok maç var. Her maç daha iyi bir takım olma çabası içerisindeyiz. Futbolda her şeyin 3 puan üzerine kurulu olduğunu biliyoruz. Futbolda en büyüğün 3 puan olduğunu unutmadan mücadele ediyoruz. Her geçen hafta bizim için daha iyi olacak" diye konuştu.
 
Kayseri Erciyesspor'un ligdeki en önemli rakiplerinden biri olduğunu vurgulayan Mete, "Rakibimiz de Süper Lig'deki ilk sezonunda üst sıralarda kendine yer bulmaya çalışan bir ekip. Her iki ekip de geçen hafta kaybetti ve bu haftayı telafi haftası olarak görüyor. Bizim için bu maçta kendi seyircimiz önünde oynamamız önemli. Kayseri Erciyesspor karşısında 3 puan almalıyız" dedi. 
 
Halim Mete, teknik ekibin eksiklikler nedeniyle zaman zaman kadro kurmakta zorlandığını, istediği değişiklikleri yapamadığını dile getirerek, şunları kaydetti:
 
"Takımda sakat olan, kısmen hazır olmayan ve cezalı oyuncular var ama biz bunu mazeret olarak kabul edemeyiz. Süper Lig mazeret kabul etmez. Kayseri Erciyesspor maçında eksiklerin yanında en büyük gücümüz taraftarımız yanımızda olacak. Gençlerbirliği maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın bu maçta da yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Taraftarımızın desteği oyun gücümüzü artırıyor. Her zaman sonuç ne olursa olsun takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle daha da güçleneceğiz. Onların desteği ile Çaykur Rizespor'u Süper Lig'de önemli takımlar arasına çıkarmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler