Çaykur Rizespor'da izin bitti

Çaykur Rizespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına başlarken Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan idmana sakat ve milli takımlarda olan oyuncular katılmadı.Takımın uzun bir aradan sonra sonra seyirci ile buluşacağı için heyecanlı olduklarını b

Çaykur Rizespor'da izin bitti

Çaykur Rizespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına başlarken Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan idmana sakat ve milli takımlarda olan oyuncular katılmadı.


Takımın uzun bir aradan sonra sonra seyirci ile buluşacağı için heyecanlı olduklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, “TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına üç puan parolasıyla başladık. Milli takımlara giden ve sakatlıkları süren Kenan ile Çetin antrenmana katılmadı. Kendi evimizde oynayacağımız müsabakanın hazırlıklarına galibiyet parolasıyla başladık. Kendi evimizde puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bu karşılaşma ile aylar sonra yeniden taraftarımız ile de buluşacağımız için ayrıca heyecanlı ve mutluyuz.” diye konuştu.


Son oynanan Adana Demirspor maçında sahadan bir puanla ayrıldıklarını kaydeden Baltacı,"Bu maçta kazanmaya yakın taraf bizdik. Adana Demirspor deplasmanından bir puan aldığımız için üzgünüz. Kazanmaya yakın ve sayısız pozisyon üreten bir takım olarak sahadan üç puanla ayrılmamız gerekiyordu. Ancak sergilenen futbol bizlere umut verdi. İnşallah ilerleyen günlerde daha rahat kazanan, daha farklı skorlar elde eden bir takım olacağız ve süper lige emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.


Öte yandan Çaykur Rizespor’un Gaziantep’ten kadrosuna dahil ettiği Çetin Güngör sakatlandı. Yeni sezon öncesinde Adana Demirspor ile anlaşmasına rağmen yaşadığı bazı sıkıntılardan dolayı Yeşil-Mavili ekibe transfer olan Çetin Güngör’ün sol çapraz bağlarının koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Çetin önümüzdeki hafta içinde İstanbul’da ameliyat olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor