Çaykur Rizespor'da Denizli dönemi başlıyor

İlk yarının 15'inci haftasında Engin Korukır'ın istifasından sonra göreve getirilen Mustafa Denizli ile yardımcıları Beşiktaşlı 2 eski futbolcu İbrahim Üzülmez ile Yusuf Şimşek ve Beşiktaş'ta 2 dönem görev alan İtalyan kondisyoner Stefano Moreno, cumartes

Çaykur Rizespor'da Denizli dönemi başlıyor

İlk yarının 15'inci haftasında Engin Korukır'ın istifasından sonra göreve getirilen Mustafa Denizli ile yardımcıları Beşiktaşlı 2 eski futbolcu İbrahim Üzülmez ile Yusuf Şimşek ve Beşiktaş'ta 2 dönem görev alan İtalyan kondisyoner Stefano Moreno, cumartesi Riize'de olacak. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde incelemelerde bulunacak olan Denizli ve ekibi, takımın hedefleriyle yapacakları değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulunacak. 

 
İLK YARI HEDEFİ YAKALAYAMADIK 
 
Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, Mustafa Denizli'nin KADEP Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili olan kayınpederi Şerafettin Elçi'nin vefatı nedeniyle gelişini ertelediğini söyledi. Denizli ve ekibinin göreve başlamasıyla birlikte ikinci devre hazırlıklarının planlanacağını ifade eden Mustafa Baltacı, şunları söyledi: 
 
"İlk yarıyı 17 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle 27 puanla kapattık. İlk yarıda hedefimiz maç başı 2 puandı. İlk haftalar itibariyle bu hedefimizi yakalamış hatta geçmiştik. Ancak sonrasında önemli oyuncularımızın sakatlıkları ve hesapta olmayan puan kayıpları ile yaşadığımız düşüş bizi hedefimizin gerisinde bıraktı. İlk yarıda beklentilerin 5 puan altında kaldık. Sonuçta da teknik direktör değişikliği yaşadık." 
 
ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPILACAK 
 
İkinci yarıya Mustafa Denizli yönetiminde başlayacaklarını vurgulayan Mustafa Baltacı, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
"Devre arasında eksik mevkilere takviye yapılacak. Yapılacak takviyelerle hedeflerimizi yakalayacağız. Bu noktada Mustafa Denizli'nin tecrübelerine güveniyoruz. (Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi) sloganının gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Bunun için biz de camia olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Takıma çok iyi oyuncular alacağız. Transfer konusunda hocamıza tam yetki verildi. Forvet hattı başta olmak üzere takıma önemli takviyeler yapacağız." 
 
KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU 
 
Çaykur Rizespor'da devre arası kamp programı belli oldu. 2 Ocak Çarşamba günü Rize'de toplanacak olan teknik heyet ve futbolcular Mehmet Cengiz Tesisleri'nde 15 günlük kampa girecek. Yeşil mavililer, daha sonra da ikinci etap kampı için Antalya'ya gidecek. Çaykur Rizespor, buradaki kamp programının ardından ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için Gaziantep'e gidecek. 
 
JALLOW'UN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR 
 
Çaykur Rizespor'un geçen yıl transfer ettiği Gambiyalı forvet oyuncusu Ousman Jallow, ligin 13'üncü haftasında oynadığı Manisaspor maçında sakatlandı. Tedavisi süren Jallow'un ön çapraz bağlarında yırtık olduğu tespit edildi. İstanbul'da ameliyat olan Jallow, sezonu kapattı. 
 
Çaykur Rizespor'la 31 Mayıs 2013 tarihinde sözleşmesi sona erecek olan Jallow'un karşılıklı görüşme ile sözleşmesinin feshedilmesi için işlemler başlatıldı. Transfer komitesi açılacak yabancı kontenjanından yeni bir transfer yapılacağı öğrenildi. Ousman Jallow geçen yıl 16, bu yılın ilk 10 haftasında ise 5 gol atma başarısı gösterdi. 
 
Öte yandan sakatlığı nedeniyle ilk yarının son haftalarında forma giyemeyen Uche Kalu'nun ikinci yarı takımdaki yerini alacağı öğrenildi. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor